TIPS
Få 20% rabatt på fondroboten LYSA med min inbjudningslänk

Aktiekampen

Innehåller samarbetslänkar. Investeringar innebär en hög risk.

Gå med i Aktiekampen!

Vad är Aktiekampen?

Aktiekampen är ett spel där du får en summa pengar att investera i aktier, valutor, råvaror, eller kryptovalutor. Du får låtsas-pengar som du kan handla med, och dina pengar kommer att utvecklas exakt som om du hade köpt för riktiga pengar.

Det betyder att du inte har något att förlora. Det är ett spel där du investerar låtsaspengar i riktiga aktier eller andra investeringar. Du får därför lära dig hur dina pengar hade utvecklats på riktigt om du hade investerat dem på börsen.

Gå med i SparaCash-Aktiekampen!

I mitt spel med Aktiekampen kommer du få 1 miljon kronor (1,000,000 kr) att investera i aktier och kryptovalutor. Spelet pågår mellan 10e maj och 31 dagar framåt.

Pris för vinnare i Aktiekampen:

  1. 2000 kr
  2. 1000 kr
  3. 500 kr

Om du inte har ett konto så får du registrera dig med mail, twitter, eller facebook. Om du av någon anledning kommer till en vit skärm efter att du registrerat dig så testa att kopiera länken och klistra in den i din webbläsare.

Gå in på den här länken och registrera dig. Om du av någon anledning inte får upp SparaCash-spelet efter du registrerat dig så kopiera den här länken och klistra in i samma webbläsare som du registrerade dig genom.

Marcus Lindblad SparaCash

Marcus Lindblad

Mitt namn är Marcus Lindblad, och jag vill lära dig hur man investerar pengar i aktier, fonder, och mycket mer för att få dina pengar att växa med en hög avkastning.

Jag började investera i aktier år 2013 och på SparaCash delar jag med mig av min kunskap om sparande och investeringar.

Vill du läsa mer om mig så kan du göra det här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.