TIPS
Få 20% rabatt i 3 månader på LYSA med min länk.

Aktiekampen

Gå med i Aktiekampen!

Varje månad kör vi på Discord en aktiekamp som kallas för Löningkampen. Vinnaren varje månad får titeln ”Aktiekamps-vinnare” som du kan stoltsera med på Discord!

Vad är Aktiekampen?

Aktiekampen är ett spel där du får en summa pengar att investera i aktier, valutor, råvaror, eller kryptovalutor. Du får låtsas-pengar som du kan handla med, och dina pengar kommer att utvecklas exakt som om du hade köpt för riktiga pengar.

Det betyder att du inte har något att förlora. Det är ett spel där du investerar låtsaspengar i riktiga aktier eller andra investeringar. Du får därför lära dig hur dina pengar hade utvecklats på riktigt om du hade investerat dem på börsen.

Gå med i SparaCash-Aktiekampen!

I mitt spel med Aktiekampen kommer du få 1 miljon kronor (1,000,000 kr) att investera i aktier och kryptovalutor. Spelet pågår mellan 10e maj och 31 dagar framåt.

Aktiekampen med prispengar är slut, men det kommer komma fler framöver. Gå gärna med i Löningkampen!

Pris för vinnare i Aktiekampen:

  1. 2000 kr
  2. 1000 kr
  3. 500 kr

Om du inte har ett konto så får du registrera dig med mail, twitter, eller facebook. Om du av någon anledning kommer till en vit skärm efter att du registrerat dig så testa att kopiera länken och klistra in den i din webbläsare.

Marcus Lindblad

Jag heter Marcus Lindblad och grundade SparaCash år 2016 med mål att lära dig investera pengar i aktier, fonder och mycket annat.

Jag började investera i aktier & fonder år 2013 och på SparaCash delar jag med mig av min kunskap om sparande och investeringar.

Jag har en bakgrund som föreläsare för Unga Aktiesparare inom aktier & fonder samt blivit exponerad i medier som Expressen, Sveriges Radio, EFN, Metro, Folkbladet m.fl.

2 svar på ”Aktiekampen”

    • Testa den nya länken :) den gamla länken ledde till en gammal tävling, men nu ligger det en ny tävling uppe som vi kör varje månad.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.