TIPS
Vinn 500-1000 kr varje dag i Nordnets Julkalender!

Bästa kreditkortet 2022 med cashback

Innehåller samarbetslänkar
Kreditkort med Cashback
Remember Flex Upp till 25% cashback i över 300 butiker
ReFunder Pay 1% cashback på alla köp upp till 42.5% cashback
Resurs Gold 0.3% cashback

Jag rekommenderar: För högsta cashback använder jag Remember Flex för köp på nätet hos runt 300 olika butiker på nätet. För övriga köp använd Refunder Pay som alltid ger 1% och upp till hela 42.5% cashback på utvalda butiker!

Många glömmer bort att varje betalning man gör med sitt kort är en eventuell kassako. Varje köp som du gör med ditt betalkort eller kreditkort kan ge tillbaka dig pengar på ett par procent. Vissa gånger upp emot hela 42.5% som Refunder Pay erbjuder!

Om du letar efter ett kort med hög cashback så tänker jag här lista vilka som har högst cashback som jag hittat.

Tänk på att ett kreditkort inte är för alla – det blir dyrt om du glömmer bort att betala fakturan. Om du däremot betalar hela din räkning innan förfallodatum så är ett kreditkort med cashback fantastiskt för att tjäna tillbaka pengar du spenderat, och dessutom få tillgång till riktigt bra försäkringar på köpet.

Se också: Bästa kreditkortet 2022

Bästa kreditkorten 2022 med cashback

Dessa kreditkort och betalkort är de som har högst cashback:

 1. Remember Flex: Bästa kreditkortet med upp till 25% cashback genom rabatter – för dig som handlar mycket på nätet
 2. Re:Funder Pay: Bästa kreditkortet med upp till 42.5% cashback!
 3. Binance Card: Bästa kryptokortet med upp till 8% cashback för att spendera dina kryptovalutor
 4. Resurs Gold: Bästa kreditkortet med cashback för dig som reser mycket

Det kreditkortet som har högst cashback är för närvarande Refunder Pay som ger upp till hela 42.5% cashback! Nackdelen med kreditkortet är att det är en årsavgift på 395 kr men den tjänar du lätt in om du shoppar mycket på nätet.

Vill du ha ett gratis cashback kort så rekommenderar jag istället att du skaffar Remember Flex kreditkort. Remember Flex ger mest generös cashback i form av rabatt på olika köp, men Refunder Pay erbjuder alltid minst 1% cashback.

Det bästa kreditkortet med cashback är enligt mig Remember Flex eftersom det inte har någon årsavgift. Refunder Pay har dock större utbud av cashback och ger alltid minst 1% men efter ditt första avgiftsfria år får du tänka på att årsavgiften kommer till på 395 kr. Om du dock spenderar minst 39500 kr per år (3 291 kr per månad) så har du utan problem tjänat in årsavgiften vilket man gör ganska snabbt.

1. Re:member Flex – ”Cashback”-rabatt på 25% hos över 300 butiker

Remember Flex Cashback

Remember Flex är det bästa kreditkortet med cashback där du får till exempel 8% cashback på Avis, 6% cashback på Radisson Hotel, 7% cashback på Elite Hotels, 4% cashback på Booking.com, 2.5% cashback på Webhallen, 7% cashback på Aliexpress, 5% cashback på 24.se, och många fler.

Ingen årsavgift

Grymt bra rabatter, upp till 25% på över utvalda butiker

Enkelt att ansöka. Låga krav för att bli godkänd. Hög kreditbeviljandegrad.

Riktigt bra app. Push-notiser på varje köp.

Reseförsäkring ingår

 • 0 kr i årsavgift
 • Rabatter hos över 300 e-butiker
 • Max kredit upp till 100 000 kr
 • Räntefri kredit i max 56 dagar
 • Ränta 9.74%-24.74%

Effektiv ränta 14.67% vid en utnyttjad kredit på 20 000 SEK (2022-01-01)

Läs mitt omdöme om Remember Flex här

Exempel på butiker med cashback med Remember Flex

Kreditkortet Remember Flex har väldigt förmånliga rabatter som ger dig cashback på din nästa faktura när du handlar med ditt kreditkort på vissa butiker. Till exempel så får du 8% cashback hos Lets Deal, 4% cashback hos VetZoo, 5% cashback hos Babyshop, 6% cashback hos Lekia, 5% cashback hos Klockia, 8% cashback hos Albrekts Guld, 6% cashbacj hos Radisson hotell, 8% cashback på Avis, 8% cashback hos Scandic, 7% cashback på Elite Hotels. Listan är lång!

Remember Flex förmåner

JA, kreditkortet fungerar med Apple Pay

JA, kreditkortet fungerar med Samsung Pay

JA, kreditkortet fungerar med Google Pay

Reseförsäkring samt avbeställningsskydd ingår

Rabatt i över 300 butiker på nätet

2. Re:Funder Pay – Upp till 42.5% Cashback

Bästa kreditkortet med cashback för shopping

Refunder Pay
Refunder Pay med upp till 42.5% cashback

Upp till 42.5% på utvalda butiker

Få tillbaka rena pengar på ditt bankkonto

Bästa kreditkortet med cashback utan någon begränsning

Perfekt för dig som shoppar mycket på nätet

 • Få cashback på allt du handlar med Refunder Pay
 • Inget tak på hur mycket cashback du kan tjäna in
Årsavgift0 kr första året sen 395 kr
Högsta kredit50 000 kr
Försäkringar som ingårReseförsäkring, Otursförsäkring, Tanka-fel-försäkring, Allriskförsäkring

Det nya kreditkortet Refunder Pay ger dig cashback på allt du köper, vilket gör det till det smartaste sättet att handla. Dessutom får du ta del av en mängd andra fördelar med kortet som exempelvis allriskförsäkring, reseförsäkring och en tanka-fel-försäkring!

Refunder Pay är ett kreditkort som ger dig upp till 42.5% cashback på allt du handlar! Du får alltid minst 1% cashback på alla dina inköp oavsett butik. Dessutom får du ännu mer återbäring beroende på vilken butik du handlar på. Refunder själva har samarbete med över 1000 olika butiker som ger dig upp till hela 10% tillbaka i faktiska pengar efter du gjort köpet.

Vid delbetalning lägst 5%/mån: Ränta fn. 16,40%, eff. ränta 17,7% vid kredit på 20 000 kr

Refunder Pay kostar 0 kr de första 12 månaderna du har kortet och sedan 395 kr i årsavgift.

3. Resurs Gold – Upp till 2% cashback

 • Få 20000 (värde 6000 kr!) välkomstpoäng när du ansöker om Resurs Golds Cashback-kort
 • Varje krona ger dig 0.5 poäng när du handlar med detta kreditkort
 • Växla in dina bonuspoäng emot
 • Reseförsäkring ingår
 • Hög kreditgräns upp till 150 000 kr

Resurs Golds förmåner

JA, kreditkortet fungerar med Apple Pay

JA, kreditkortet fungerar med Samsung Pay

JA, kreditkortet fungerar med Google Pay

Reseförsäkringar

Tanka-försäkring

Så mycket cashback kan du få

I videon kan du se hur mycket cashback jag tjänat med hjälp utav kreditkort.

Låt säga att du spenderar 10 000 kr per månad och har 1% i cashback på ditt kreditkort. Det innebär att du får 100 kronor tillbaka i kontanter varje månad. Inte illa, eller hur?

Men vi är inte färdiga där! Vissa kreditkort har en högre återbetalningsprocent för specifika utgiftskategorier, som matvaror eller bensin. Andra ger dig en fast procentsats oavsett var du spenderar dina pengar. Se till att kontrollera villkoren noga så att du kan få ut det mesta av ditt kreditkort med cashback.

Vilket kreditkort med cashback 2022 är bäst för dig?

När det gäller att välja kreditkort finns det många olika faktorer att ta hänsyn till. Lägger du mest pengar på matvaror eller bensin? Eller kanske föredrar du att resa och spenderar dina pengar på hotell och flygbiljetter? Oavsett dina utgiftsvanor så finns det ett kreditkort med cashback-belöningar som passar dig bäst.

Hur jag använder kreditkort med cashback under 2022

I mitt fall så använder jag Rocker där jag har maxat min cashback till 10% och får tillbaka 500 kr per månad. Sen kompletterar jag mina köp med Remember Flex som har rabatter upp till 40% på över 300 butiker samt även Komplett Kreditkort som ger 0.5% cashback på allt!

Så mycket pengar måste du spendera för att få cashback

Här tänker jag visa dig hur mycket pengar du kan få tillbaka i cashback när du använder dig av ett kreditkort med cashback:

 • Kreditkort med 2% cashback ger dig 200 kronor tillbaka för varje 10000 kronor du spenderar
 • Kreditkort med 1% cashback ger dig 100 SEK tillbaka för varje 10000 SEK du spenderar
 • Kreditkort med 0.5% cashback ger dig 50 SEK tillbaka för varje 10000 SEK du spenderar

Det kanske inte verkar vara så mycket, men det kan verkligen bli mycket med tiden! Så se till att använda ett kreditkort med cashback-belöningar när du kan och titta på dina utgifter och fundera hur mycket pengar du kan spara genom att använda ett bonuskort.

Det är mycket pengar som du kan spara bara genom att använda rätt kreditkort! Så se till att göra din research och hitta det bästa kortet med cahsback för dig.

Vad är ett kreditkort med cashback?

Ett kreditkort med cashback innebär att du får pengar tillbaka på dina köp, från 0.5% upp till 10% beroende på hur mycket cashback ditt kreditkort eller betalkort erbjuder. De flesta kreditkort brukar ge 0.5%-2% på alla köp beroende på dess förmåner och bonusar.

De flesta kreditkort med cashback erbjuder att du får rabatt på din nästkommande faktura så i praktiken blir det rena pengar som du får tillbaka som tack för att du genomfört ett köp med ditt cashback-kort. Andra kreditkort med cashback erbjuder istället att tjänar poäng på dina köp som du sedan kan växla mot flygresor, flygstolar, hotellrum, eller liknande förmåner.

Kan du få cashback med kreditkort?

Ja många kreditkort erbjuder cashback idag. Vissa kreditkort erbjuder rena cash tillbaka på kontot som exempelvis Remember Flex eller Refunder Pay. Dessa kreditkort får du alltså rena pengar tillbaka in på ditt konto eller att du kvittar din nästkommande faktura med cashbacken som du tjänat in genom att handla kortet. De har heller inget tak på hur mycket cashback du kan tjäna in.

Exempelvis så erbjuder Remember Flex upp till 25% cashback, Refunder Pay upp till 42.5% cashback, Komplett upp till 4% cashback på alla köp du gör med ditt kort.

Dock har vissa kreditkort ett tak för max cashback som man kan tjäna in. Exempelvis Komplett Kreditkort så kan du max tjäna in 2000 kr i cashback per år. Däremot finns det inget som hindrar dig från att ha flera kort så att du kan maximera din cashback intjäning varje år.

Bästa kreditkortet med förmåner

De bästa kreditkorten med förmåner skulle jag påstå är Remember flex och Resurs-korten. Remember flex för dess förmåner att få tillbaka pengar på dina köp medan Resurs erbjuder tillgång till lounger på flygplatser världen runt.

Om du letar efter kreditkort med belöningar så skulle jag sikta på ett American Express eller ett kreditkort som är kopplat till flygbolagens bonusprogram där du ofta får belöningar som exempelvis poäng som du kan byta emot flygresor och liknande.

Marcus Lindblad SparaCash

Marcus Lindblad

Mitt namn är Marcus Lindblad, och jag vill lära dig hur man investerar pengar i aktier, fonder, och mycket mer för att få dina pengar att växa med en hög avkastning.

Jag började investera i aktier år 2013 och på SparaCash delar jag med mig av min kunskap om sparande och investeringar.

Vill du läsa mer om mig så kan du göra det här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.