TIPS
Få 20% rabatt i 6 månader på LYSA med min länk.

Köpa Binance Coin

Innehåller samarbetslänkar. Investeringar innebär en hög risk.

Binance Coin (BNB) är kryptovalutan skapad av börsen Binance.

Du kan använda dig utav BNB på Binance för att betala avgifter för din trading, staka den och få ränta, använda den som betalningsmedel, och många andra tjänster på plattformen Binance.

I den här guiden kommer jag att visa dig hur du kan köpa BNB med olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort, PayPal, banköverföringar med mera.

Vi kommer också att diskutera de olika sätt du kan lagra dina Binance Coins när du väl har köpt dem!

Fördelar med att äga Binance Coin (BNB):

 • Du kan använda BNB för att betala avgifter och få 50 % rabatt på handel.
 • Staka dina BNB (spara dem på Binance) och tjäna in ränta i kryptovalutan: Vissa användare har över 100 000 Binance-mynt (BNB) som ger dem 0,05 % daglig ränta på sitt konto!
 • Använd BNB som betalningsmedel eller uttag för olika börser inklusive CoinGate

Om Binance Coin

BNB har ökat i popularitet på sistone på grund av sina låga transaktionsavgifter och snabba transaktioner.

Binance Coin byggdes i första hand på Ethereum-nätverket, vilket innebär att den kan lagras i alla plånböcker som stöder Ethereum. Nu har dock Binance byggt om BNB till sin egna Binance Chain som är baserad på Ethereum, men de har sitt egna.

Du kan köpa BNB direkt från Binance med ett kreditkort eller bankkonto för en avgift på 0,05 % – men du måste registrera dig först!

Det enklaste sättet att köpa Binance Coin är följande:

 1. Registrera ett konto på Binance.com
 2. Sätt in pengar (SEK eller EUR är mitt tips) med hjälp av en banköverföring eller ett kreditkort som Wise
 3. Välj Binance Coin
 4. Tryck på köp och sedan har du Binance Coin på ditt konto

För att köpa BNB med kryptovaluta går du helt enkelt till Exchange och söker efter BTC/BNB (eller ETH/BNB om du vill köpa BNB med hjälp av Ethereum).

Om du föredrar att använda ett kreditkort eller PayPal ska du leta efter BNB/USD (eller ETH/BNB om du köper på ETH-marknaden).

Var kan man köpa BNB?

Du kan köpa BNB på följande börser:

Vilka wallets tillåter förvaring av BNB?

Binance erbjuder både en officiell plånbok och möjligheten att lagra dina BNB i en tredjeparts plånbok. BNB kan också lagras med hjälp av Ledger, Trezor eller en annan kompatibel hardware wallet.

 • Ledger
 • Trezor
 • Safepal
 • Math Wallet
 • Trust Wallet
 • Binance Chain Wallet
 • Atomic Wallet

Vad är risken med att investera i Binance Coin (BNB)?

Att investera i kryptovalutor är alltid en risk. Du bör aldrig investera mer pengar i Binance Coin än du har råd att förlora!

Priset på Binance Coin har vuxit snabbt sedan lanseringen, men det finns inga garantier för att denna pristillväxt kommer att fortsätta.

Vilka risker finns det med Binance Coin?

Den största risken är att regeringar och tillsynsmyndigheter runt om i världen slår ner på kryptovalutor. Om regleringarna blir för restriktiva kan det få en negativ inverkan på Binance Coins pris.

Binance Coin kanske inte alltid accepteras av alla börser, så den största risken du tar är ifall Binance skulle gå i konkurs eller bli hackat. Då riskerar du att dina BNB tappar värde snabbt eller i värsta fall blir helt obrukbara.

Marcus Lindblad

Jag heter Marcus Lindblad och grundade SparaCash år 2016 med mål att lära dig investera pengar i aktier, fonder och mycket annat.

Jag började investera i aktier & fonder år 2013 och på SparaCash delar jag med mig av min kunskap om sparande och investeringar.

Jag har en bakgrund som föreläsare för Unga Aktiesparare inom aktier & fonder samt blivit exponerad i medier som Expressen, Sveriges Radio, EFN, Metro, Folkbladet m.fl.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.