TIPS
Öppna konto på SAVR och få 100 kr helt gratis i en fond. Hämta dina 100 kr här!

Köpa Shiba Inu Coin

I den här guiden får du veta hur man köper kryptovalutan Shiba Inu. Populariteten bland att investera i Shiba Inu Coin har vuxit explosionsartat senaste månaderna tack vare dess extrema prisuppgång på kryptomarknaderna.

Tack vare prisuppgången för Shiba Inu är dess marknadsvärde nu bland de top 13 största kryptovalutorna enligt CoinMarketCap.

Om du vill köpa Shiba så kan du nu göra det på eToro. Det är det enklaste sättet för dig att investera i prisuppgången hos Shiba. Tänk på att investeringar sker på egen risk.

Länk till att köpa Shiba här

Shiba Inu Coin
Efter +487% prisuppgång senaste 90 dagarna är Shiba Inu den kryptovaluta med det 13e högsta marknadsvärdet

Vad är Shiba Inu?

Shiba Inu (SHIB) är en kryptovaluta som siktar på att att vara en Dogecoin-konkurrent på Ethereums blockkedja. Det första anmärkningsvärda med Shiba Inu är dess totala utbud (total supply).

Kryptovalutan SHIB har till skillnad från Bitcoin en extremt hög mängd total supply, som uppgår till en kvadriljon!

50% av dess total supply låstes dock 2020 och lades i Uniswaps SHIB/ETH likviditetspool.

De resterande 50 procenten av shib-tokens utbud gavs till Ethereums skapare, Vitalik Buterin, som brände en stor del av kryptovalutorna genom att skicka dess tokens till en inaktiv kryptovalutaadress.

Dess återstående SHIB-tokens (värda 1,2 miljarder dollar vid tidpunkten) donerades till en indisk COVID-19-katastrofhjälpsorganisation och andra organisationer.

Hur köper man Shiba Inu coin?

Kryptovalutan Shiba Inu kan du köpa på börser som till exempel eToro, Binance, Coinbase, Kraken och BitPanda.

Jag rekommenderar att du använder dig av eToro ifall du vill vara säker på att kunna sätta in pengar eller få ut pengar med en svensk bank.

Tyvärr har många svenska banker gjort det svårt för oss att handla kryptovalutor genom insättningsspärrar och uttagsspärrar från kryptovalutabörser.

BÄSTA SÄTTET FÖR ATT KÖPA SHIBA INU COIN

eToro

Bästa sättet för att köpa Shiba Inu Coin

Minsta insättningen bara 500 kr om du vill köpa Shiba Inu

Väldigt enkelt att sätta in och ta ut pengar med ditt kreditkort eller genom banköverföring

Shiba och kryptovalutor är volatila oreglerade investeringsprodukter. Inget EU-investerarskydd ingår.

Var kan man köpa Shiba Inu?

Du kan köpa Shiba Inu på de flesta stora börser som tillåter handel av kryptovalutor. Exempel på var du kan köpa Shiba Inu är eToro, Coinbase, Binance, Kraken och BitPanda.

Vilket är det bästa sättet för att köpa Shiba Inu?

Det bästa sättet för att köpa Shiba Inu Coin är enligt mig att göra det via eToro. Anledningen är att det är otroligt enkelt för dig som inte har handlat med kryptovalutor innan att registrera dig och verifiera ditt konto för att kunna investera i kryptovalutan Shiba Inu på eToro. På andra börser kan det ta ett tag innan du blir verifierad och får sätta in pengar.

Som du säkert känner till så svänger priset i kryptovalutor ganska snabbt. Då kan det vara frustrerande för dig om du registrerar dig på en börs men inte får tillgång förrän flera dagar senare. Dessutom är många kryptovalutabörser spärrade av svenska banker för uttag av pengar, men så är inte fallet med eToro.

Därför anser jag att eToro är den bästa platsen för dig som är nybörjare att investera i Shiba Inu Coin på.

Kan man köpa Shiba Inu på Avanza?

Kan man köpa Shiba Inu på Avanza? Nej tyvärr kan man inte investera i Shiba Inu på Avanza än.

Det finns än så länge inte möjlighet att kunna investera i Shiba Inu på Avanza än. Men förhoppningsvis får vi se att de släpper en produkt som gör att vi kan investera i Shiba på Avanza framöver.

– Här kan du läsa mer om att köpa kryptovalutor på Avanza.

Vilka är riskerna med att investera i Shiba Inu?

Den största risken med att investera i SHIB som jag anser är att priset kommer sjunka drastiskt ifall en annan kryptovaluta blir hetare på tapeten och dess utvecklare slutar innovera.

Om man gör detta så kommer helt enkelt internet sluta prata om kryptovalutan och man kommer höja sina blickar mot andra alternativ.

Precis som att Shiba Inu blivit ett alternativ till Dogecoin så kan det mycket väl dyka upp ett tredje alternativ som meme coin som vill ersätta Shiba Inu.

Vanliga frågor om Shiba Inu Coin

Vad är Shiba Inu Coin?

Shiba Inu Coin (förkortat SHIB) är enligt dem själva ett decentraliserat experiment. Genom Ethereums blockkedja har man skapat SHIBA INU ekosystemet som inkluderar en decentraliserad exchange som kallas ShibaSwap, tre tokens vid namn $SHIB, $LEASH, och $BONE, och många andra funktionaliteter.

Källhänvisningar och referenser kring Shiba Inu

Externa länkar för att läsa mer om Shiba Inu Coin.

Marcus Lindblad SparaCash

Marcus Lindblad

Mitt namn är Marcus Lindblad, och jag vill lära dig hur man investerar pengar i aktier, fonder, och mycket mer för att få dina pengar att växa med en hög avkastning.

Jag började investera i aktier år 2013 och på SparaCash delar jag med mig av min kunskap om sparande och investeringar.

Vill du läsa mer om mig så kan du göra det här.

2 svar på ”Köpa Shiba Inu Coin”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.