TIPS
Få 20% rabatt i 3 månader på LYSA med min länk.

Köpa Shiba Inu Coin

I den här guiden får du veta hur man köper kryptovalutan Shiba Inu. Populariteten bland att investera i Shiba Inu Coin har vuxit explosionsartat senaste månaderna tack vare dess extrema prisuppgång på kryptomarknaderna.

Tack vare prisuppgången för Shiba Inu är dess marknadsvärde nu bland de top 13 största kryptovalutorna enligt CoinMarketCap.

Binance logo

Jag rekommenderar

Bästa sättet för att köpa Shiba Coin

Det bästa sättet för att köpa Shiba Inu Coin är att göra det på Binance. Det är enligt mig det billigaste och bästa stället för att köpa kryptovalutan på.

  • Billiga avgifter
  • Enkelt att använda
  • Min rekommendation
Shiba Inu Coin
Efter +487% prisuppgång senaste 90 dagarna är Shiba Inu den kryptovaluta med det 13e högsta marknadsvärdet

Vad är Shiba Inu?

Shiba Inu (SHIB) är en kryptovaluta som siktar på att att vara en Dogecoin-konkurrent på Ethereums blockkedja. Det första anmärkningsvärda med Shiba Inu är dess totala utbud (total supply).

Kryptovalutan SHIB har till skillnad från Bitcoin en extremt hög mängd total supply, som uppgår till en kvadriljon!

50% av dess total supply låstes dock 2020 och lades i Uniswaps SHIB/ETH likviditetspool.

De resterande 50 procenten av shib-tokens utbud gavs till Ethereums skapare, Vitalik Buterin, som brände en stor del av kryptovalutorna genom att skicka dess tokens till en inaktiv kryptovalutaadress.

Dess återstående SHIB-tokens (värda 1,2 miljarder dollar vid tidpunkten) donerades till en indisk COVID-19-katastrofhjälpsorganisation och andra organisationer.

Hur köper man Shiba Inu coin?

Kryptovalutan Shiba Inu kan du köpa på börser som till exempel Skilling, Binance, Coinbase, och Kraken.

Tyvärr har många svenska banker gjort det svårt för oss att handla kryptovalutor genom insättningsspärrar och uttagsspärrar från kryptovalutabörser.

Var kan man köpa Shiba Inu?

Du kan köpa Shiba Inu på de flesta stora börser som tillåter handel av kryptovalutor. Exempel på var du kan köpa Shiba Inu är Coinbase, Binance, Kraken och BitPanda.

Vilket är det bästa sättet för att köpa Shiba Inu?

Det bästa sättet för att köpa Shiba Inu Coin är enligt mig att göra det via Binance. Anledningen är att det är otroligt enkelt för dig som inte har handlat med kryptovalutor innan att registrera dig och verifiera ditt konto för att kunna investera i kryptovalutan Shiba Inu på Binance. På andra börser kan det ta ett tag innan du blir verifierad och får sätta in pengar.

Kan man köpa Shiba Inu på Avanza?

Kan man köpa Shiba Inu på Avanza? Nej tyvärr kan man inte investera i Shiba Inu på Avanza än.

Det finns än så länge inte möjlighet att kunna investera i Shiba Inu på Avanza än. Men förhoppningsvis får vi se att de släpper en produkt som gör att vi kan investera i Shiba på Avanza framöver.

– Här kan du läsa mer om att köpa kryptovalutor på Avanza.

Vilka är riskerna med att investera i Shiba Inu?

Den största risken med att investera i SHIB som jag anser är att priset kommer sjunka drastiskt ifall en annan kryptovaluta blir hetare på tapeten och dess utvecklare slutar innovera.

Om man gör detta så kommer helt enkelt internet sluta prata om kryptovalutan och man kommer höja sina blickar mot andra alternativ.

Precis som att Shiba Inu blivit ett alternativ till Dogecoin så kan det mycket väl dyka upp ett tredje alternativ som meme coin som vill ersätta Shiba Inu.

Vanliga frågor om Shiba Inu Coin

Vad är Shiba Inu Coin?

Shiba Inu Coin (förkortat SHIB) är enligt dem själva ett decentraliserat experiment. Genom Ethereums blockkedja har man skapat SHIBA INU ekosystemet som inkluderar en decentraliserad exchange som kallas ShibaSwap, tre tokens vid namn $SHIB, $LEASH, och $BONE, och många andra funktionaliteter.

Källhänvisningar och referenser kring Shiba Inu

Externa länkar för att läsa mer om Shiba Inu Coin.

Marcus Lindblad

Jag heter Marcus Lindblad och grundade SparaCash år 2016 med mål att lära dig investera pengar i aktier, fonder och mycket annat.

Jag började investera i aktier & fonder år 2013 och på SparaCash delar jag med mig av min kunskap om sparande och investeringar.

Jag har en bakgrund som föreläsare för Unga Aktiesparare inom aktier & fonder samt blivit exponerad i medier som Expressen, Sveriges Radio, EFN, Metro, Folkbladet m.fl.

2 svar på ”Köpa Shiba Inu Coin”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.