TIPS
Få 20% rabatt i 3 månader på LYSA med min länk.

Köpa Bitcoin med Swish

Det absolut enklaste är att köpa Bitcoin med Swish via en tjänst som heter Safello.

Hur köper man Bitcoin med Swish?

Du kan endast köpa Bitcoin med swish på Safello för närvarande.

Köp Bitcoin med Swish här!

Tid som behövs: 5 minuter

Så här köper du Bitcoin med Swish på SparaCash.se

 1. Välj hur mycket pengar du vill köpa bitcoin med Swish för

  Minsta köp av Bitcoin med Swish är 350 kr när du använder formuläret här ovanför.
  Du kan också max handla Bitcoins för 25 000 kr åt gången med hjälp av Swish-funktionen.
  Du kommer nu också få se hur mycket i avgift det kostar att köpa dina Bitcoins med swish.

 2. Skriv in din plånboksadress (Din Bitcoin Wallet-adress)

  Klistra in din Bitcoin Wallet adress där du vill ta emot dina Bitcoin som du nu ska köpa via Swish.
  Om du exempelvis använder dig av en bitcoinadress från ett konto på exempelvis Coinbase, Binance eller liknande så se till att du har kopierat den exakta adressen. Det här är otroligt viktigt att du gör rätt för du kan inte ångra ditt köp.
  – Skriver du in fel adress så kommer det stå ”Ogiltig BTCadress!”.
  – Har du ingen bitcoin wallet kan du läsa lite längre ned om hur du skaffar en bitcoinplånbok eller se guiden om Bitcoin Wallet här.

 3. Tryck på Nästa när ditt köpbelopp och bitcoinadress är godkänd

  Nu när du matat in hur mycket du vill köpa bitcoin för med swish och du har klistrat in din bitcoin adress i det andra inmatningsfältet så ska du se en grön checkbox ✅ som indikerar att du kan gå vidare. Tryck då på nästa.

 4. Öppna BankID och scanna QR-koden

  Du får nu öppna Bank-ID på din mobiltelefon för att scanna av QR-koden som dyker upp på skärmen.
  När du skannat QR-koden kommer du få välja att identifiera dig åt ”Safello AB” som är leverantör för att köpa Bitcoin med Swish. Godkänn identifieringen.

  Om du tar för lång tid på dig så kommer det stå ”QR-koden är inte längre giltig. Var god försök igen.”

 5. Skriv in ditt telefonnummer som du vill Köpa Bitcoin med Swish igenom

  Nu kommer du få upp en betalningsbekräftelse som visar exakt hur mycket pengar du vill köpa Bitcoin med Swish för och hur mycket i avgift det kommer kosta, samt hur många Bitcoin du kommer att få skickat till din bitcoin wallet.
  Skriv nu in vilket telefonnummer du har som du vill genomföra betalningen igenom swish via. Tryck på Nästa.
  Köpa Bitcoin med Swish mata in telefonnummer

 6. Skriv in koden som du får på SMS

  Nu kommer du få ett SMS från ”Safello” där du i botten av SMS:et har en 4-siffrig kod som du ska godkänna innan du genomför ditt köp av bitcoin med swish.
  I SMS:et står det också en varningstext om bedrägerier via SMS. smsverifiering för att köpa bitcoin med swish på sparacash

 7. Öppna Swish för att betala ditt köp av Bitcoin

  Nu kommer du behöva öppna Swish-appen för att genomföra betalningen av dina Bitcoin som du vill köpa via Swish. När du genomfört betalningen via Swish så är du klar och du kommer inom några minuter upp till en timme att se dina Bitcoin insatta på den Bitcoin-adress som du valt att mata in i steg 2.Köpa Bitcoin med Swish

Här kan du köpa Bitcoin med Swish. Det är väldigt enkelt att göra det med ditt Mobila Bank-ID som du har koppat till Swish.

Tänk dock på att läsa igenom instruktionerna om hur man köper Bitcoin med Swish lite längre ned på sidan så att du gör rätt och inte tappar bort dina Bitcoins. Men var inte orolig. Följer du bara guiden så kommer det gå på under 10 minuter.

Köpa Bitcoin med Swish – Så här gör du

Nu kan du köpa Bitcoin med Swish på SparaCash

För att köpa Bitcoin med Swish så behöver du bara en plånboksadress för att kunna ta emot dina Bitcoins.

Har du ingen bitcoin wallet (plånboksadress) så kan du skaffa en enkelt på 5 minuter, rekommenderade Bitcoin Wallets är:

 • Coinbase Wallet
 • Electrum Wallet
 • BRD Wallet
 • Exodus Wallet

Det finns tre sätt som du kan köpa Bitcoins med Swish igenom.

 1. Genom att köpa Bitcoin med Swish via Safello.
  Längst upp på sidan finns det ett formulär där du direkt kan köpa Bitcoin med Swish via Safello, dock är det lite höga avgifter men det funkar riktigt snabbt om du är i nöd. En nackdel är att de ibland låser betalningar och spärrar Bitcoin-innehav.
 2. Köpa Bitcoin själv av en privatperson på Swish
  Det här handlar helt enkelt om att du själv måste hitta en annan privatperson som vill sälja sina Bitcoins till dig. Du swishar då personen på eget bevåg och hoppas att hen skall skicka sina Bitcoins till dig via din plånboksadress

Här kan du köpa Bitcoin snabbt med Swish och Mobilt BankID direkt på under 2 minuter.

Tänk på att du först måste ha en Bitcoin Plånbok (bitcoin wallet) för att kunna ta emot dina Bitcoins (när du har den så fyller du i det under Plånboksadress)

Det går väldigt snabbt att köpa bitcoins här, så tänk på att göra det noggrannt.

Buy bitcoins with swish

If you are looking to buy Bitcoins with Swish here in Sweden this page got you covered.

Here you can buy bitcoin easily with Swish up to 25 000 swedish crowns per week.

How can you buy bitcoins with swish?

 1. Buy Bitcoins with Swish with our built in purchase function on the top of this page.
Är det billigt att köpa Bitcoin med Swish?

Nej det är relativt dyrt att köpa Bitcoin med Swish. Safello som är leverantören för att kunna köpa Bitcoin med Swish tar drygt 5% för transaktionen.
En regel som är bra att känna till när du vill köpa bitcoin är att ju enklare det är för dig att köpa bitcoin, desto dyrare blir avgiften. Vill du hitta ett billigare alternativ för att köpa bitcoin så kan du se olika möjligheter här.

Mer om Bitcoin och kryptovalutor

Marcus Lindblad

Jag heter Marcus Lindblad och grundade SparaCash år 2016 med mål att lära dig investera pengar i aktier, fonder och mycket annat.

Jag började investera i aktier & fonder år 2013 och på SparaCash delar jag med mig av min kunskap om sparande och investeringar.

Jag har en bakgrund som föreläsare för Unga Aktiesparare inom aktier & fonder samt blivit exponerad i medier som Expressen, Sveriges Radio, EFN, Metro, Folkbladet m.fl.

2 svar på ”Köpa Bitcoin med Swish”

 1. Hej! Jag undrar, skulle vilja fråga; varför är det så illa att investera långsiktigt i kryptovalutor med genom certifikat med ett isk? Jag har isk hos Avanza och allt verkar vara så mkt enklare än att måst behöva använda sig utav coinbase eller ngt annat. Har läst vad du skrivit om det men jag vill ändå fråga varför du avråder från långsiktigt sparande genom certifikat? Jag är ny inom detta men jag vill inte gå miste om ngt av anledningen jag ej bär på kunskapen utan vill lära mig. Jag vill förstå för att kunna fatta välgrundade beslut baserade på fakta och kunskap.

  Tack på förhand!

  Svara
  • Tjena Sebastian! Det är absolut inget fel med att köpa Bitcoin och andra kryptovalutor på certifikat för långsiktigt ägande. Jag tror jag måste läsa genom vad jag skrivit isåfall och skriva om det. För det är inte meningen att det ska framstå så. Men det jag syftar på är att de flesta certifikaten på Avanza har 2.5% avgift per år och det är den kostnaden som kommer att äta upp delar av din avkastning ifall du ämnar att äga kryptovalutorna i säg 3-5 år minst. Jag håller helt med dig att det är mycket enklare att äga dem via Avanza och det är mer rekommenderat så man slipper att hålla på och krångla med deklarationen framöver. /Marcus

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.