TIPS
+16% upp i år. Min bästa investering LYSA. Få 20% rabatt med min länk.

Rocker Kort – Mitt omdöme

Innehåller samarbetslänkar

Uppdatering: Rocker har uppdaterat & försämrat sina villkor. Exempelvis har man tagit bort sitt ”fria valutapåslag” för alla paket förutom Rocker Premium. Du behöver också ett utökat paket för att få en bättre cashback och liknande. Jag rekommenderar istället Refunder Pay som alltid ger minst 1% cashback upp till 42.5% cashback eller Remember Flex

Jag har använt mig utav Rocker Kortet sedan ett par år tillbaka. Mitt omdöme av Rocker-kortet är väldigt bra av den anledningen att jag kan uppnå 10% cashback. Rocker-kortet är det kort som jag använder till vardags för nästan alla mina inköp. Detta är mitt ärliga omdöme om Rockers betalkort där jag går igenom vad jag tycker är bra respektive dåligt om kortet.

Jag har sedan jag börjat använda Rocker-kortet tjänat in 8558 kronor i bonusar genom cashback + att bjuda in vänner. Varje vän du bjuder in får du 100 kr för in på ditt kort och varje månad kan du tjäna in 500 kr i cashback så det finns mycket pengar att tjäna med Rocker-kortet.

Här nedanför kan du se hur mycket cashback jag fått in tack vare att jag använt mig utav Rocker-kortet när jag handlar i butik.

Rocker kortet cashback
Min cashback från Rocker-kortet
Rocker kortet cashback
Min historiska cashback med Rocker

Läs mer om hur mycket pengar jag tjänat genom cashback och liknande i min jämförelse av Bästa Kreditkorten 2023.

Mitt omdöme av Rocker Kort

Är Rocker kortet bra? Ja, jag tycker Rocker-kortet är ett bra kort för dig som vill prova på att skaffa ett annat kort än ditt vanliga bankkort som inte ger dig någon cashback eller förmåner. Vad som är bra med Rocker-kortet är att du får tillbaka pengar genom en cashback från 0.5% upp till 10% med rockerkortet på alla dina köp oavsett om du väljer ett kort med avgift eller ej. Dessutom slipper du dyra valutaväxlingsavgifter om du gör köp i andra valutor än SEK. Sparränta ingår också från 0.7% upp till 1.2% när du har ett konto hos Rocker.

Vad jag tycker är bra med Rocker-kortet:

 • En generös cashback upp till 10%
 • Pushnotiser på alla köp
 • Sparränta upp till 1.2% som automatiskt förs över till mitt kort med autospar-funktionen
 • Försäkringar ingår på alla köp som jag gör
 • Enkelt att få fram PIN-koden i appen när man glömt den i affären

Vad jag tycker är dåligt med Rocker-kortet:

 • Maxtak på 500 kr cashback per månad
 • Månadsavgift på kortet för att kunna få 10% cashback
 • Inget fysiskt kort ingår vid gratiskortet

Vad jag också gillar är att jag kan ha mina pengar på sparkontot på Rocker, sedan när jag kommer under en viss summa pengar på mitt kort så kommer Rocker att automatiskt föra över pengar från sparkontot till mitt Rocker-kort.

Exempel: Om jag har 300 kr på mitt Rocker-kort och köper något för 100 kr med kortet. Då har jag en regel som gör att mitt Rocker-kort fylls på med 250 kr direkt från mitt sparkonto. Detta gör att jag maximerar att få ut så mycket ränta som möjligt från mitt Sparkonto hos Rocker och man har alltid lite pengar på kortet.

Du kan testa på det kostnadsfria Rocker-kortet och känna efter ifall du gillar det eller inte.

Här kan du se hur mycket cashback jag fått med Rocker-kortet

Vad är Rocker Kortet?

Rocker är ett betalkort som ger dig upp till 10% cashback tillbaka på dina köp beroende på vilket paket du väljer. Du får dessutom ett sparkonto när du skaffar Rocker med upp till 1.2% sparränta.

Rocker-kortet är alltså inget kreditkort utan du måste själv fylla på kortet genom att swisha in pengar från ditt vanliga bankkonto till ditt Rocker Bankkort.

Rocker-kortet är alltså ett bankkort vilket betyder att du inte blir beviljad någon kredit. Detta betyder att ingen kreditupplysning kommer att tas på dig. Du kan vara lugn!

Rocker Paket

När du skaffar Rocker får du välja vilket paket du vill ha. Beroende vilket paket hos Rocker som du väljer så får du olika möjligheter att tjäna in cashback, en högre sparränta, och försäkringar.

Rocker Standard

Rocker Standard ger upp till 1% cashback direkt på alla köp

Rocker Standard ger 0.7% sparränta

Rocker Standard-kortet är ett kostnadsfritt virtuellt bankkort som ger dig upp till 1% cashback och helt utan avgifter. Detta är bra för dig som bara vill testa på Rocker-kortet utan några förpliktelser. Du får dessutom 250 kr in på ditt kort efter du ansökt om Rocker-kortet och gjort 3 st köp.

För att få 250 kr så räcker det alltså med att skaffa Rocker Standard-kortet, koppla det till ditt Apple Pay eller Google Pay, Swisha in pengar till ditt Rocker-kort, och sedan göra 3 stycken köp med kortet. Sedan får du in 250 kr på kortet som du kan ta ut till ditt vanliga bankkonto. Dessutom får du 0.5% cashback redan från start med kortet.

 • 1 virtuellt kort
 • 0.7% ränta på sparkonto
 • Upp till 1% cashback
 • Inga uttagsavgifter

Rocker Plus

Rocker Plus ger 0.25% cashback direkt på alla köp med möjlighet att få upp till 5% cashback

Rocker Plus ger 0.95% sparränta

Rocker Plus-kortet är ett bankkort som ger dig upp till 0.95% sparränta samt upp till 5% cashback på alla dina köp. Dessutom ingår en kompletterande reseförsäkring i bankkortet. Kortet kostar 29 kr per månad vilket du lätt tjänar in med cashbacken.

 • 1 fysiskt kort
 • 1 virtuellt kort
 • Upp till 0.95% sparränta
 • Upp till 5% cashback
 • Inga uttagsavgifter
 • Kompletterande reseförsäkring

Rocker Premium

Rocker Premium Touch Kort
Så här ser Rocker Premium Touch-kortet ut

Rocker Premium ger 0.5% cashback direkt på alla köp med möjlighet att få upp till 10% cashback

Rocker Premium ger 1.2% sparränta upp till 50 000 kr sedan 0.89% på belopp över detta

 • 1 fysiskt kort
 • 1 virtuellt kort
 • 1.2% sparränta upp till 50 000 kr och 0.89% på belopp över 50 000 kr
 • Upp till 10% cashback
 • Inga uttagsavgifter
 • Kompletterande reseförsäkring
Rocker Premium fördelar
Rocker Premium fördelar

Rocker Kortets Cashback

Rocker-kortet ger dig cashback upp till 10% på dina köp upp till 500 kr per månad men med ett maxtak om 6 000 kr per år.

Beroende på vilket paket du väljer hos Rocker får du olika möjligheter att tjäna in cashback med ditt kort.

För att få en högre cashback krävs det dock att du bjuder in vänner som skaffar Rocker. Det är dock väldigt enkelt eftersom att när du bjuder in vänner så får du och din vän både pengar och en högre cashback.

När du bjuder in en vän till Rocker så får du 100 kr in på ditt Rocker-kort samt +0.5% högre cashback och din vän får 250 kr på sitt Rocker-kort och +0.5% högre cashback.

Rocker Kortets olika cashback-nivåer:

 • Rocker Standard: Upp till 1% cashback
 • Rocker Plus: Upp till 5% cashback
 • Rocker Premium: Upp till 10% cashback

Vad som är viktigt att tänka på här är att det alltså krävs att du bjuder in vänner för att höja din cashback. Du ska alltså inte skaffa Rockerkortet och förvänta dig att få 10% cashback direkt.

Jag har lyckats bjuda in vänner och få 10% cashback så för mig är det tacksamt att få det.

Biometrikkort

Rocker har lanserat ett kort med fingerprint-scanner. Det betyder att du inte behöver slå in din kod när du betalar med Rocker-kortet utan du lägger enkelt ditt finger på kortet vid betalning.

Jag har skaffat Premium av den anledningen att jag vill testa på funktionen. Kortet har dock inte anlänt än så jag väntar fortfarande på att få mitt kort.

Den 26e mars 2022 ansökte jag om att få Rocker kortet med biometrik. Vi får se hur lång tid det tar. Jag kommer uppdatera min recension när jag fått kortet.

Rocker 500 250 kr

Få 500 kr gratis erbjudande med Rocker kort
Rockers erbjudande som ger dig 250 kr.

Rocker har ett erbjudande där du som ny kund får 500 250 kr på ditt kort efter att du genomfört 3 köp. Det enda du behöver göra för att få 500 250 kr av Rocker är att skaffa ett konto hos dem och aktivera ett utav Rockers paket. Jag rekommenderar att du skaffar det kostnadsfria Rocker Standard-paketet.

När du har skaffat ett konto hos Rocker behöver du bara aktivera ditt kort i Google Pay eller Apple Pay för att sedan göra en insättning och handla något tre gånger med ditt kort.

Få 250 kr av Rocker: Så gör du

För att få 250 kr av Rocker så måste du genomföra 3 köp efter att du aktiverat kortet. Glöm inte att aktivera ”Sverige” så du kan genomföra köp med kortet. Öppna Rocker-appen och gå till meny, välj ditt kort, och aktivera Sverige. Nu behöver du bara göra 3 transaktioner med ditt kort och 2-3 dagar efteråt kommer du få 250 kr insatt på ditt Rocker-kort.

Så här får du 250 kr genom Rocker:

 1. Gå till Rocker via min inbjudningslänk
 2. Skriv in ditt mobilnummer och tryck på Skicka länk till app
 3. Ladda ner Rocker-appen som du får skickad via SMS
 4. Aktivera ett Rocker-paket
 5. Gör 3 stycken köp med Rocker-kortet
 6. 2-3 dagar efter dina köp får du 250 kr insatt på ditt Rocker-kort

Allt som krävs är att du skaffar Rocker-kortet och gör 3 stycken köp med ditt kort genom Rocker. Du behöver sätta in pengar på ditt kort att handla för, jag rekommenderar att du Swishar in 100 kr. Sedan är det bara att köpa något 3 gånger. Du kan till exempel gå till din närmsta affär och hitta det billigast möjliga och köpa det tre gånger med kortet.

2-3 dagar efter dina köp så kommer du få in pengarna på kortet. Banken behöver bara processa betalningen först.

Om du dessutom vill få en högre cashback på ditt kort så rekommenderar jag att du dessutom öppnar ett sparkonto genom Rocker Spar och kopplar upp dig med Rocker Connect. Då får du minst 0.5% cashback tillbaka på alla dina köp. Smart!

Rocker Sparkonto

Rocker erbjuder ett sparkonto med en hög sparränta, en utav de högsta sparräntorna på marknaden för tillfället. När du skaffar Rocker-kortet så får du ett Sparkonto inbyggt i appen med en sparränta som börjar på 0.7% upp till 1.2% beroende på vilket paket du väljer.

– Läs mer om Rockers sparkonto i min guide Bästa Sparkontot.

Rocker Sparränta

 • Rocker Standard är gratis och ger dig 0.7% sparränta upp till 50 000 kr
 • Rocker Plus kostar 29 kr per månad och ger dig 0.95% sparränta upp till 50 000 kr
 • Rocker Premium kostar 99 kr per månad och ger dig 1.2% sparränta upp till 50 000 kr

Är det gratis att ta ut pengar från Rocker?

Ja det är gratis att ta ut pengar från Rocker. Det betyder att du kan skaffa Rocker och få 250 kr och sedan ta ut dem. Om du däremot vill ta ut dina pengar snabbt till ditt bankkonto inom 5 minuter så kostar det 49 kr per uttag. Om du inte väljer expressuttag så tar det dock bara 1-2 dagar att få ut dina pengar från Rocker. Detta är kostnadsfritt.

Vanliga frågor om Rocker-kortet

Här är några vanligt förekommande frågor som jag brukar få om Rocker kortet.

Kan man Swisha med Rocker?

Nej du kan inte Swisha från Rocker-kortet, men däremot kan du använda Swish för att fylla på ditt Rocker-kort. Rocker har en egen inbyggd funktion där du kan dela betalningar med dina vänner om de också har Rocker-kortet så det fungerar nästan som Swish.

Kan man lita på Rocker?

Rocker är registrerat hos Finansinspektionen med tillstånd att få bedriva betalningstransaktioner, betalningstransaktioner med kreditutrymme, samt kontoinformationstjänster så ja Rocker är säkert och du kan lita på dem.

Har Rocker insättningsgaranti?

Ja, Rocker erbjuder insättningsgaranti upp till 1 050 000 kr på ditt sparkonto. Det är lika säkert att ha ett sparkonto hos Rocker som om du skulle ha det hos din traditionella bank. Rocker har ett samarbete med Erik Penser Bank som är skyddat av den statliga insättningsgarantin. Det betyder att ifall Rocker eller Erik Penser Bank skulle gå i konkurs så är dina pengar skyddade.

Slutsats recension av Rocker-kortet

Jag tycker Rocker-kortet är ett fantastiskt bra bankkort helt utan avgift med möjlighet till att tjäna tillbaka pengar på köpen man gör till vardags.

Det är helt klart värt att testa på Rocker-kortet med dess funktionalitet och dessutom få 250 kr som tack för att man skaffar kortet. Gillar du det inte så köp godis för pengarna och säg upp paketet. Det kostar dig ingenting.

Om du spenderar mycket pengar som mig via exempelvis företagsutlägg så använd kortet upp till maxtaket för cashback-intjäningen och sedan utöver det använder du dig av ett annat kreditkort som exempelvis Remember Flex, Bank Norwegian, eller Komplett Kreditkort för att maxa din cashback-intjäning utöver detta.

Det är väldigt få kort idag som ger dig upp till 10% cashback så detta är klart värt ett test.

Har du några frågor om Rocker-kortet, Rockers Sparkonto, eller andra tjänster som du hittar i Rocker-appen? Skriv en kommentar här nedanför så svarar jag så snabbt jag kan. Lycka till!

Skaffa Rocker-kortet och få 250 kr!

Använd gärna min länk om du tyckte att min recension har hjälpt dig på vägen med att fatta ett beslut om att skaffa Rocker-kortet eller ej ? tack!

Fler jämförelser av kort

Fler omdömen

Läs mer om kreditkort och betalkort

 • Remember Flex – Mitt omdöme
  Remember Flex – Mitt omdöme

  Remember Flex är mitt självklara förstaval när jag ska beställa saker och tjänster online. Kortet ger nämligen hög cashback i ca 300 webbutiker.

 • Binance Card – Mitt omdöme
  Binance Card – Mitt omdöme

  Efter att ha testat Binance Card några månader är det dags för en recension. Det jag gillar är användarvänlighet och dess cashback –

 • Rocker Kort – Mitt omdöme
  Rocker Kort – Mitt omdöme

  Uppdatering: Rocker har uppdaterat & försämrat sina villkor. Exempelvis har man tagit bort sitt ”fria valutapåslag” för alla paket förutom Rocker Premium. Du

 • Bästa kreditkortet 2023
  Bästa kreditkortet 2023

  Genom åren har jag använt mig utav ett tjugotal olika avgiftsfria bankkort och även kreditkort. Ett kreditkort är extremt bra för dig som

 • Kreditkort med Apple Pay
  Kreditkort med Apple Pay

  Apple Pay är en betallösning som riktar sig till dig som vill använda dina Apple-produkter. Istället för att ta upp kreditkortet när du

 • Bästa kreditkortet med cashback
  Bästa kreditkortet med cashback

  Kreditkort med Cashback Remember Flex Upp till 25% cashback i över 300 butiker ReFunder Pay 1% cashback på alla köp upp till 42.5%

Marcus Lindblad SparaCash

Marcus Lindblad

Jag heter Marcus Lindblad och grundade SparaCash år 2016 med mål att lära dig investera pengar i aktier, fonder och mycket annat.

Jag började investera i aktier & fonder år 2013 och på SparaCash delar jag med mig av min kunskap om sparande och investeringar.

Jag har en bakgrund som föreläsare för Unga Aktiesparare inom aktier & fonder samt blivit exponerad i medier som Expressen, Sveriges Radio, EFN, Metro, Folkbladet m.fl.

7 svar på ”Rocker Kort – Mitt omdöme”

 1. Hej Marcus! Är Rocker-kortet med Cashback helt kostnadsfritt? Och då ingår den höga sparräntan? Får man 500 kr också?

  Paulina

  Svara
  • Hej Paulina! Ja det stämmer, Rocker-kortet ger dig 500 kr på ditt kort efter att du genomfört 3 köp. Du kan skaffa det kostnadsfria Rocker-kortet som du kopplar med Google Pay eller Apple Pay. Sedan kan du gå till din affär och köpa något 3 gånger. Dvs gör 3 köp för små summor sen efter 1-2 dagar kommer du ha 500 kr på kortet.

   Du får 0.7% sparränta på ditt Rocker-konto där du kan sätta in pengar med t.ex. Trustly eller Swish. Mycket bättre än vanliga banken.

   Lycka till! /Marcus

   Svara
 2. Hej Marcus.
  Jag följde din länk via din hemsida för att få en bonus på 250kr, har gjort tre köp men när jag kontakter deras chatt så säger de att jag inte har någon tillgänglig bonus.

  Mvh: Simon

  Svara
  • Hej Simon, har du aktiverat Rocker Plus eller Premium? De har ändrat om sitt erbjudande för någon vecka sedan, så det är olika beroende på när du registrerade dig. Kolla med dem vilket villkor som gällde för när du registrerade dig. /M

   Svara
   • Jag har aktiverat plus, de för 29kr i månaden men de säger att jag inte har följt någon värvningslänk fast jag är säker på att jag gick via din länk från din hemsida.
    Mvh: Simon

    Svara
    • Det låter märkligt. Jag vet tyvärr inte vad jag kan göra härifrån. Länkarna ligger ju kvar och klickar man på den står det att man ska få 250 kr om man aktiverar plus vilket de borde se. Testa att ringa dem kanske och påtala att du är besviken på att du blivit lurad. För det låter inte rätt. Du kan hänvisa dem till att du gick igenom min hemsida. Väldigt dåligt om de inte ger dig bonusen! /M

     Svara
     • Du kan säga till dem att det är en affiliatelänk och inte en värvningslänk. Men bonusen gäller även här. För det står tydligt när man klickar på länkarna också. Så den du pratat med i supporten kanske tror du menar en personlig värvningslänk och inte en affiliatelänk som jag har. Det är två olika. Kampanjen är dock densamma.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.